Antena 3 CNN Politică Senatorul PDL Iulian Urban demisionează din partid

Senatorul PDL Iulian Urban demisionează din partid

Senatorul PDL Iulian Urban demisionează din partid
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Ian 2012   •   17:33

Senatorul Iulian Urban anunţă, miercuri, pe blogul său, că a luat decizia de a demisiona din PDL, spunând că se consideră "singurul vierme din România" şi cerându-şi scuze celor care s-au simţit jigniţi de o postare a sa în care folosea acest termen.

Urban mai spune că, în materialul său, postat pe 13 ianuarie pe blogul personal, nu se referea la cei care protestează în Piaţa Universităţii.

Politicianul precizează că va rămâne senator şi că se uită "cu dispreţ" la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic.

"Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic românesc. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie ", notează Urban.

Iulian Urban menţionează că nu va mai candida pentru nicio altă funcţie publică.

Senatorul PDL Iulian Urban a postat, pe 13 ianuarie, un mesaj pe blogul personal, care începe cu "Bravo Băsescu" şi intitulat "Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară".

×
Subiecte în articol: demisie partid pdl protestatari viermi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close