Antena 3 CNN Politică Senatorul PDL Mircea Banias a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul UCM Reşiţa

Senatorul PDL Mircea Banias a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul UCM Reşiţa

Senatorul PDL Mircea Banias a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul UCM Reşiţa
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Feb 2011   •   17:15

Senatorul PDL Mircea Banias a fost scos de sub urmărirea penală, joi, în dosarul UCM Reşiţa. Procurorul de caz, Gheorghe Bocşan preciza la începutul lunii decembrie că senatorul PDL de Constanţa Mircea Banias are calitate de "făptuitor", că "este implicat în aceste infracţiuni" şi că "pe numele său s-au emis mandate de interceptare a convorbirilor telefonice".  

În acelaşi caz este audiat şi omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. El a fost externat, la sfârşitul lunii ianuarie, din Spitalul de Urgenţă "Floreasca", cu piciorul în ghips, după ce a suferit o fractură.

Sorin Ovidiu Vîntu şi-a pus piciorul în ghips cu o zi înainte să se prezinte la noi audieri, în dosarul UCM Reşiţa. În acest dosar este pus sub învinuire şi fostul director al Direcţiei Domenii Portuare, Eugen Bogatu.

Procurorii DNA urmează lămurească de ce libanezul Said Baaklini, arestat pentru rambursarea ilegală de TVA de 60 de milioane de euro, l-a vizitat pe Vîntu de două ori chiar în ziua în care a fugit din ţară. Mai exact, pe 27 noimebrie 2010.




×
Subiecte în articol: Mircea Banias UCM Resita urmarire penala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close