Antena 3 CNN Politică Senatorul PNL Ioan Ghişe explică simptomele atacului energetic: "Simţi greaţă la stomac" (VIDEO)

Senatorul PNL Ioan Ghişe explică simptomele atacului energetic: "Simţi greaţă la stomac" (VIDEO)

Senatorul PNL Ioan Ghişe explică simptomele atacului energetic: "Simţi greaţă la stomac" (VIDEO)
18 Ian 2010   •   15:45

Atacurile energetice nu iartă pe nimeni. În politică, spre exemplu, nu contează din ce partid faci parte. După o serie de declaraţii făcute de social-democraţi, a venit rândul unui liberal să vorbească despre acest "fenomen".

Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat, în cadrul emisiunii News Magazine de la Antena 3, că astfel de lucruri se întâmplă cu adevărat, el însuşi fiind victima unui atac energetic. El a explicat felul în care se manifestă un astfel de atac, printre "simptome" numărându-se şi o stare de greaţă.

"Eu am trăit astfel de experienţă (...) Eu vorbesc de ce-am păţit eu. Te simţi tulburat. Dintr-o dată, nu mai eşti lucid suficient, simţi greaţă la stomac şi gol în stomac. Sunt nişte sentimente. Un om care se simte rău instantaneu", a explicat Ioan Ghişe.

IOAN GHIŞE, DESPRE ATACUL ENERGETIC LA CARE A FOST SUPUS


Declaraţia lui Ioan Ghişe vine în contextul în care tot mai mulţi politicieni vorbesc, în ultima perioadă, despre atacurile energetice folosite în scopuri electorale.

Citeşte aici mai multe declaraţii ale politicienilor referitoare la atacurile energetice


Tu cum comentezi "atacurile energetice" din ultimul timp? Postează opinia ta în legătuă cu "Flacăra Violet" care "arde" în partide şi în declaraţiile politicienilor.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Ioan Ghise
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close