Antena 3 CNN Politică Senatorul PSD Corneliu Grosu pe urmele lui Steriu: Grupul Oprea se mai îngroaşă cu un nou recrut

Senatorul PSD Corneliu Grosu pe urmele lui Steriu: Grupul Oprea se mai îngroaşă cu un nou recrut

Senatorul PSD Corneliu Grosu pe urmele lui Steriu: Grupul Oprea se mai îngroaşă cu un nou recrut
Sursa foto: parlament
22 Ian 2010   •   14:26

Senatorul Corneliu Grosu a demisionat din PSD, pentru a se alătura grupului parlamentarilor independenţi condus de deputatul Gabriel Oprea. Noul parlamentar migrator susţine că astfel va reprezenta mai bine şi va promova mai eficinet proiectele judeţului Mureş pe care îl reprezintă. Senatorul s-a arătat încrezător şi în proiectul politic al lui Gabriel Oprea, menit să coaguleze mai multe forţe politice într-un partid modern.
"Alăturarea mea grupului parlamentar al independenţilor este un gest firesc şi se datorează încrederii pe care o am în proiectul politic al domnului Gabriel Oprea. Este un proiect nou, justificat şi necesar, în cadrul căruia cred că voi fi sprijinit pentru a-mi promova proiectele pe zona de educaţie", a declarat Corneliu Grosu.
El a susţinut că în grupul parlamentar independent "se munceşte mult mai aplicat", iar proiectele "nu rămân la stadiul de simple teorii" cum s-ar fi întâmplat în PSD.
"Am apreciat faptul că în cadrul grupului nu am găsit orientări şi tendinţe diferite şi cred că acest proiect al independenţilor poate însemna o şansă pentru orice politician din România. Îmi voi continua activitatea legată de judeţul Mureş şi de colegiul în care am fost ales senator şi am convingerea că din postura de membru al grupului parlamentar independent voi putea să duc la capăt cu succes proiectele pe care le-am început şi care se referă, în principal, la aspectele care privesc educaţia, în colegiul meu, unde se impune reabilitarea şi construirea de şcoli, dar şi la un program pentru construirea de locuinţe în regim de închiriere, pentru tinerii din judeţ", a mai spus Grosu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: senator PSD grup Oprea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close