Antena 3 Politică Senatorul Vasile Nistor se retrage din PDL: Guvernul a făcut foarte mult rău românilor

Senatorul Vasile Nistor se retrage din PDL: Guvernul a făcut foarte mult rău românilor

de Antena3.ro    |    21 Mar 2011   •   18:54
Senatorul Vasile Nistor se retrage din PDL: Guvernul a făcut foarte mult rău românilor
Sursa foto: Foto: ziaruldebacau.ro
Senatorul PDL Vasile Nistor a anunţat că se retrage din partid, pentru a activa ca şi independent. Motivul acesteri retrage îl constituie faptul că politicianul nu mai poate duce povara politică a acestei guvernări care a făcut foarte mult rău românilor", informează Mediafax.

Actualul democrat-liberal a precizat, totuşi, că premierul Emil Boc este promotorul restructurării economiei. 

De asemenea, Vasile Nistor a adăgat
că alt motiv al retragerii din PDL este că nu se mai regăseşte în acest partid "care, până nu demult, avea 40 % şi era format dintr-o echipă tânără şi entuziastă a Biroului Naţional".

"Tensiunile care s-au acumulat în PDL, mai ales după venirea în partid a colegilor de la PLD, au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din ţară. În acest context al apariţiei permanente a unor oameni noi, fără niciun fel de experienţă politică şi organizatorică, dovedită prin exercitarea funcţiilor pe care le ocupă în calitate de demnitari şi unde au dezamăgit, se încearcă îndepărtarea pe nedrept a oamenilor care, în decursul anilor au dus tot greul acestui partid şi au câştigat toate alegerile din anul 2000 până în prezent"

Senatorul continuă criticile la adresa PDL,
menţionând că lipsa unui dialog social real cu toate sindicatele pentru realizarea unui pact social, atunci când în toată România sindicatele sunt în stradă, este o altă greşeală a PDL şi a Guvernului.

"Un alt aspect care m-a nemulţumit şi care a creat mari prejudicii de imagine partidului este votul fraudulos la Legea pensiilor, o lege extrem de importantă pentru societatea românească. Comportamentul preşedintelui Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi susţinerea de către partid a acestei greşeli a dus la ruperea relaţiilor cu Opoziţia şi izolarea PDL pe scena politică”


.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close