Antena 3 CNN Politică Senatul se reuneşte în sesiune extraordinară pentru a dezbate reducerea CAS

Senatul se reuneşte în sesiune extraordinară pentru a dezbate reducerea CAS

Senatul se reuneşte în sesiune extraordinară pentru a dezbate reducerea CAS
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Aug 2014   •   11:18
Senatorii se întorc maine din vacanta, la serviciu. Se reunesc în sesiune extraordinara pentru a dezbate legea pentru reducerea CAS cu 5 puncte procentuale de la 1 octombrie. 
 
Legea a fost retrimisa în Parlament de Traian Basescu pe motiv că nu sunt specificate sursele din care vor fi acoperite sumele necesare. 
 
Daca Parlamentul va decide sa o voteze, presedintele este obligat sa o promulge. Senatul, convocat în sesiune extraordinară, se va întruni în plen, luni, 18 august, de ora 16:00. 
 
Parlamentarii ACL, împreună cu parlamentari de la alte formaţiuni politice, au depus semnăturile necesare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului şi a Camerei Deputaţilor, pe data de 18 august, respectiv pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS. 
 
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ACL a strâns câte o treime din numărul necesar de semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare parlamentare, arătând că alături de parlamentarii ACL au semnat în acest sens şi parlamentari aparţinând PPDD, PMP, minorităţilor naţionale şi independenţilor. 
 
Legea a stârnit deja numeroase controverese, chiar in ultima declaraţie de presa, Băsescu acuzandu-i atat pe cei de la putere cat si pe cei din opoziţie că au sprijint această lege din motive electorale. 
 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close