Antena 3 CNN Politică Sentinţă finală pentru Monica Iacob Ridzi în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu

Sentinţă finală pentru Monica Iacob Ridzi în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu

de M.Z.    |    09 Feb 2015   •   08:33

Monica Iacob Ridzi ar putea afla astăzi sentinţa definitivă în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009, de Ziua Naţională a Tineretului. Decizia este în mâinile magistraţilor de la Instanţa Supremă.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia a fost atacată cu recurs.

La termenul trecut, mai mulţi martori au făcut declaraţii împotriva fostului ministru, însă Monica Ridzi susţine că de fapt subordonaţii au acţionat împotriva ei.

Potrivit DNA, în perioada 17 martie - 22 mai 2009, Monica Iacob Ridzi ar fi atribuit ilegal mai multe contracte de prestări servicii unor firme private.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 ea a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara.
      
Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el de la PDL la UNPR, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu. Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. 
 

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi abuz in serviciu
Parteneri
Val de viscol și frig peste România! ”Următoarele 36 de ore să fim atenți”
x close