Antena 3 CNN Politică Şerban Mihăilescu, de negăsit la Parlament, datorită ?investigaţiilor medicale? în Austria

Şerban Mihăilescu, de negăsit la Parlament, datorită ?investigaţiilor medicale? în Austria

Şerban Mihăilescu, de negăsit la Parlament, datorită ?investigaţiilor medicale? în Austria
Sursa foto: Serban Mihailescu
10 Mar 2009   •   12:00

Senatorul PSD Şerban Mihăilescu nu se dă dus la audierile prlamentare la care a fost invitat pentru da detalii despre conţinutul dosarului său. El a remis o scrisoare preşedintelui Senatului prin care explică că nu poate participa la şedinţe în perioada 9-14 martie, din cauza unor investigaţii medicale pe care trebuie să le facă în Austria. Senatorul ar fi trebuit să fie audiat marţi, în cadrul Comisiei juridice, abilitată să dea un raport înaintea trimiterii în plen a cererii Parchetului General de începere a urmăririi penale în cazul Mihăilescu.
"Prin prezenta, vă rog să aprobaţi ca în perioada 9-14 martie să nu particip la şedinţele Senatului, întrucât urmează să fac o serie de investigaţii medicale în Austria", se arată în adresa transmisă, pe 5 martie, către preşedintele Senatului.
Senatorul PSD a ataşat la cerere şi o adeverinţă medicală din partea dr. med. univ. Michael Nicolae, de la Austria Medical Consulting, care să certifice necesitatea analizelor medicale.
"Urmare a convorbirilor noastre anterioare, vă aduc la cunoştinţă că pentru efectuarea analizelor şi investigaţiilor necesare în afecţiunea dvs este necesar să fiţi prezent la clinica de specialitate în perioada 9-14 martie" se arată în respectivul document.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close