Antena 3 CNN Politică Șerban Mihăilescu: Aș vrea o abordare europeană la nivel de Guvern și nu doar așa, “ba p-a mă-tii”

Șerban Mihăilescu: Aș vrea o abordare europeană la nivel de Guvern și nu doar așa, “ba p-a mă-tii”

Șerban Mihăilescu: Aș vrea o abordare europeană la nivel de Guvern și nu doar așa, “ba p-a mă-tii”
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Feb 2016   •   12:57
Senatorul Șerban Mihăilescu a cerut, miercuri, de la tribuna Senatului, mai multă implicare din partea premierului Dacian Cioloș în cazuri în care există suspiciune de abuz al puterii.

Senatorul a povestit un episod mai vechi, în care un cetățean român a criticat premierul de la acel moment, după care a fost luat de autorități și, ulterior, eliberat, la reacția forurilor internaționale.

N-aș fi vrut să iau cuvântul astăzi, dar îmi aduc aminte că sunt cel mai bătrân din această sală. Îmi aduc aminte de perioada în care era ministru. Și atunci, nu ANAF, ci miliția, a săltat de pe stradă un băiat care a scris pe internet niște cuvinte urâte despre premier. Că nu era atâta internet atunci, era la un net-cafe. După opt ore, tot ce era cancelarie, UE, comisarii de la vremea aia, președintele Comisiei, a fost cea mai mare tulburare la care am asistat. Acel cetățean a fost imediat dat cu periuția, pus în libertate după câteva ore. Și a doua zi s-a făcut o conferință de presă, cu procurorul șef, șeful miliției, sala gemea de presă. Și a intrat doar adjunctul procurorului, toți ceilalți s-au făcut nevăzuți. Scuzele nu au mai contat. E, noi nu vă cerem decât să vă cereți scuze, să spuneți că nu se va mai repeta, ori să îi demiteți pe ăia de la ANAF. Trebuie să ne liniștim cu această idee, nu putem să permitem oricui să își bată joc de oricine, în afară de cei care sunt periodic, la putere. Vă cer să vă gândiți și să ne trimiteți și nouă punctele de vedere, dvs nu răspundeți niciodată la nimic. Aș vrea o abordare europeană la nivel de Guvern și nu doar așa, ba p-a mă-tii.”

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close