x close

Șerban Nicolae, despre afirmațiile lui Victor Ponta: Nu le găsesc nicio utilitate

05 Apr 2017   •   12:41
Șerban Nicolae, despre afirmațiile lui Victor Ponta: Nu le găsesc nicio utilitate

Liderul grupului social-democraţilor din Senat, Şerban Nicolae, a susţinut, miercuri, că PSD va trebui să facă o analiză de ansamblu, în condiţiile în care lideri cu "oarecare vizibilitate" lansează mesaje "care nu au legătură" cu activitatea partidului şi care îi pot afecta "credibilitatea şi stabilitatea". 

Întrebat dacă declaraţiile recente ale lui Victor Ponta au afectat imaginea PSD, Şerban Nicolae a răspuns: "E greu să fac eu o analiză, acum, pe loc. Nu am făcut o asemenea analiză. Nu e o preocupare a mea, dar la un moment dat va trebui să facem o analiză de ansamblu la nivelul PSD, pentru că atunci când lideri importanţi, cu oarecare vizibilitate, lansează nişte mesaje care nu au legătură cu activitatea partidului, chiar dacă încearcă să o explice, chiar dacă încearcă să o nuanţeze, e posibil ca, la un moment dat, credibilitatea partidului, stabilitatea să aibă de suferit. Lucrurile astea le vom discuta, deschis, colegial. E într-un fel anormal să repetăm apeluri la maturitate pentru fiecare dintre liderii politici sau, mă rog, dintre cei care au o anumită vizibilitate în spaţiul public din partea PSD". 

El a precizat că o astfel de analiză nu este inclusă pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Naţional al PSD care se va reuni joi. 

"Nu face parte dintre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea discuţii, că nu se va găsi vreun coleg care să ridice problema. Din punctul meu de vedere, nu găsesc nicio utilitate în ceea ce declară Victor Ponta. El a spus că replică la nişte atacuri. Nu mi-a făcut impresia asta. Mă rog, e greu de spus cine a dat primul. Dacă tot stăm să urmărim aşa să vedem cine a spus primul nu ştiu ce, pare neserios. Din punctul meu de vedere, sigur nu fac bine aceste dialoguri purtate prin intermediul declaraţiilor de presă sau prin mediul on-line PSD, care are cu totul altă răspundere mai ales în această perioadă, fiind partid de guvernământ. N-ai cum să discuţi în acelaşi timp şi de salarii şi de pensii şi de legea salarizării unitare şi să bagi şi nişte paraziţi legaţi de relaţiile personale, de nu ştiu ce partide de pescuit, sticle de vin şi alte asemenea", a afirmat, la Senat, Şerban Nicolae. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Serban Nicolae Victor Ponta atacuri declaratii PSD
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati