Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, mesaj tranșant: Nu cred că poate fi vorba de o negociere în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă

Șerban Nicolae, mesaj tranșant: Nu cred că poate fi vorba de o negociere în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă

Șerban Nicolae, mesaj tranșant: Nu cred că poate fi vorba de o negociere în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă
25 Noi 2019   •   20:29

Șerban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de înțeles că Viorica Dăncilă trebuie schimbată din fruntea PSD. Acesta a afirmat că nu crede că Viorica Dăncilă poate fi liderul pe care PSD ca stegar "ca voievozii de odinioară, care ridicau paloșul și duceau înainte spre victorie întreaga trupă”.

Luni seară, la Antena 3, Șerban Nicolae și-a mai nuanțat declarația. Senatorul PSD a spus că deși Viorica Dăncilă nu este acel lider-locomotivă de care partidul are nevoie, nu solicită demisia sa.

În plus, Șerban Nicolae a afirmat că se îndoiește că a existat vreo negociere între Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu în legătură cu vreo funcție pe care ar urma să o preia aceasta după cedarea conducerii PSD.

"Eu nu cred că s-a negociat în această seară cu doamna Dăncilă - mi s-ar părea stupid ca cineva să-i promită funcții de senator sau șefia unei organizații. Păi, avem colegele noastre care știu bine. Dacă vor să o aleagă, da. Dar, să-i promit eu... (...)

Cred că s-au întâlnit colegii mei la modul cel mai serios, ca sp facă o analiză", a spus Șerban Nicolae, la Punctul de Întâlnire.

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close