Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae: „Mi-e greu să cred că Dăncilă e liderul pe care PSD îl poate lua ca stegar”

Șerban Nicolae: „Mi-e greu să cred că Dăncilă e liderul pe care PSD îl poate lua ca stegar”

Șerban Nicolae: „Mi-e greu să cred că Dăncilă e liderul pe care PSD îl poate lua ca stegar”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Noi 2019   •   15:12

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Șerban Nicolae consideră că acum, după alegerile prezidențiale, e nevoie de „o analiză foarte temeinică, foarte serioasă, foarte des repetată, foarte de mult timp anunțată și niciodată făcută așa cum trebuie”, scrie rfi.ro.

Șerban Nicolae dă de înțeles că Viorica Dăncilă ar trebui schimbată din fruntea PSD: „Ca unul care am candidat la șefia acestui partid în urmă cu câteva luni, aș surprinde dacă aș avea o altă opinie. Din punctul meu de vedere, însă, cel care conduce acest partid, ținând cont de faptul că votanții stângii sunt votanți asumați, sunt militanți, sunt oameni care se implică, întotdeauna președintele acestui partid ar trebui să fie un om care să țină steagul sus, care să reprezinte un simbol, care să tragă după el partidul, care să dea o direcție la care militanții noștri să se alăture din convingerea pe care o are orice stângist. Altfel, există tendința de a alege soluții călduțe, soluții care să nu deranjeze foarte tare, soluții de bun simț, în esență, dar care nu reușesc să ducă nicăieri”.

Senatorul PSD spune că Viorica Dăncilă „este un coleg cât se poate de decent, e un coleg implicat, pe care te poți baza, dar mi-e greu să cred că este liderul pe care PSD îl poate lua ca stegar, ca voievozii de odinioară, care ridicau paloșul și duceau înainte spre victorie întreaga trupă”.

Citiți și: Un reputat sociolog avertizează PSD: „Să se uite, să se uite până li se întipărește pe retină”

Klaus Iohannis a obţinut, duminică, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 65,88% din voturile valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă 34,12%, după centralizarea rezultatelor din 99,67% din secţii.
 

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close