Antena 3 Politică Șerban Nicolae: Nu votez la referendum. Nu vreau să fiu complice la fals și uz de fals

Șerban Nicolae: Nu votez la referendum. Nu vreau să fiu complice la fals și uz de fals

22 Mai 2019   •   13:01
Șerban Nicolae: Nu votez la referendum. Nu vreau să fiu complice la fals și uz de fals
Sursa foto: Foto: Facebook/ Șerban Nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae, a anunțat miercuri că nu va vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis pentru că nu vrea să fie „complice la fals și uz de fals” și le-a transmis celor care promovează referendumul să nu mai insiste cu „înșelăciunea”, consultarea populară inițiată de șeful statului fiind doar „o mare batjocură pe bani publici”.

„1. Voi merge la secția de votare și, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot.

2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European și voi semna pentru prezență în lista corespunzătoare.

3. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în listele de prezență, în dreptul numelui meu, în căsuța corespunzătoare semnăturii este trasă o linie.

4. Voi vota pentru Parlamentul European și voi părăsi secția de votare.

Subliniez!

Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în căsuțele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi grațiați criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoții, trădătorii, traficanții de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici! Mai mult de 320.000 de euro...”, a anunțat Șerban Nicolae pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close