Antena 3 CNN Politică Sesizarea Monicăi Ridzi, în discuţia plenului Camerei marţea viitoare

Sesizarea Monicăi Ridzi, în discuţia plenului Camerei marţea viitoare

Sesizarea Monicăi Ridzi, în discuţia plenului Camerei marţea viitoare
Sursa foto: Monica Iacob-Ridzi
21 Sep 2009   •   16:48

Sesizarea fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi va fi discutată în plen, marţea viitoare, alături de punctul de vedere al deputaţilor jurişti asupra raportului Comisiei Ridzi, a decis luni conducerea camerei.
"Biroul Permanent, cu 7 voturi Ťpentruť şi două abţineri, a hotârât două lucruri: ca până luni Comisia Juridică să prezinte raportul privind raportul Comisiei parlamentare de anchetă în cazul doamnei Ridzi de la Ministerul Tineretului, iar marţea viitoare să fie înscrise pe ordinea de zi a plentului Camerei atât raportul Comisiei Juridice, cât şi sesizarea doamnei deputat Monica Iacob Ridzi", a spus secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău.
Introducerea pe ordinea de zi a sesizării lui Ridzi şi a raportului Comisiei Juridice va fi stabilită concret "într-o şedinţă de BP, fie miercuri, fie lunea viitoare".
Pardău a menţionat că solicitarea lui Ridzi se referă la acuzaţia că acea comisie a activat neregulamentar, concomitent cu ancheta DNA.
"Sunt mai multe lucruri. Practic dumneaei consideră succint că această comisie şi-a desfăşurat activitatea concomitent sau a început activitatea această comisie odată cu începerea urmăririi penale, lucru care prin Regulament nu ar fi trebuit să se întâmple. Cam aceasta este esenţa", a precizat Pardău.
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a depus o plângere penală la Parchetul instanţei supreme faţă de membrii Comisiei de anchetă privind organizarea "Zilei Tineretului", pe care îi acuză de abuz în serviciu şi încercare de a determina mărturia mincinoasă.
Antena3.ro
 

×
Subiecte în articol: Monica Iacob-Ridzi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close