Antena 3 CNN Politică Sever Voinescu: PDL a continuat să scadă după alegeri. Am ajuns la 12%

Sever Voinescu: PDL a continuat să scadă după alegeri. Am ajuns la 12%

Sever Voinescu: PDL a continuat să scadă după alegeri. Am ajuns la 12%
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2013   •   10:46

Sever Voinescu, unul dintre susţinătorii Monicăi Macovei la şefia PDL, a declarat, vineri, la Bistriţa, că partidul a continuat să scadă după alegeri şi că, în prezent, a ajuns la doar 12%.

"PDL a continuat să scadă după alegeri. Şi atunci m-am întrebat şi eu dacă oamenii au început să se dumirească cum de PDL scade? Am ajuns la 12%. Explicaţia e foarte simplă: în mintea oamenilor, PDL nu este opoziţie. Aici am ajuns. În mintea oamenilor, vocea în Parlament care trebuie să le strige durerea nu e PDL. Alţii cresc. PDL deocamdată cu acest lider a pierdut această cursă, deşi în mod natural trebuia să o câştige, aceea de a fi principalul partid de opoziţie", a spus Voinescu, conform pesurse.ro.

"Toate aceste lucruri ne îndeamnă pe noi, cei care susţinem moţiunea «Reformiştii», că actuala conducere nu vede pericolul imens care paşte PDL, acela că, USL se rupe, iar PNL cu forţa considerabilă pe care o are se va legitima forţa de dreapta a României. De altfel vedeţi, Crin Antonescu o face deja. Îl contrazice cineva de la noi? Nu. Dimpotrivă. Noi livrăm trupeţi în marele partid de dreapta al lui Crin Antonescu. Şi vreau să mai sesizaţi că niciunul din moţiunea «Reformiştii» nu a plecat din partid, deşi de câte ori era vorba de excluderi, erau vizaţi", a spus el.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close