x close

Show politic de zile mare al primarului care a avut relaţii intime cu minore. "Copiii noştri pleacă, îi exploatează alţii" - VIDEO

de M.Z.    |    21 Ian 2020   •   12:58
Show politic de zile mare al primarului care a avut relaţii intime cu minore. "Copiii noştri pleacă, îi exploatează alţii" - VIDEO 418 Foto: Damian Butnariu/Facebook

Primarul comunei Mogoşeşti Siret, Damian Butnariu, cel care a recunoscut că a făcut sex cu două minore, a fost, în trecut, unul dintre oamenii de bază ai filialei judeţene a PNL.

Cel puţin asta reiese dintr-o filmare realizată la Paşcani, în timpul campaniei electorale din 2016, care ni-l arată pe Damian Butnariu, într-o formă de zile mari, potrivit adevarul.ro.

Cu un discurs politic îndreptat împotriva adversarilor politic, Butnariu stârneşte uralele spectatorilor, dar şi aplauzele candidaţilor PNL la funcţia de parlamentar. 

El se plânge că tânăra generaţie este exploatată de străini. „Copiii noştri să muncească. Să nu-i creştem, să-i învăţăm aici şi ne lasă, pleacă în afară, îi exploatează alţii... De ce noi să nu ne ridicăm ca şi oameni ai locului”, spune Butnariu, potrivit filmării. 

Show politic de zile mare al primarului care a avut relaţii intime cu minore

Citeşte mai multe despre:

sex cu minori Damian Butnariu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati