Antena 3 CNN Politică Silviu Prigoană, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu diagnosticul ?infarct miocardic acut"

Silviu Prigoană, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu diagnosticul ?infarct miocardic acut"

Silviu Prigoană, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu diagnosticul ?infarct miocardic acut"
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Aug 2010   •   11:09

Deputatul Silviu Prigoană a fost internat, joi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unei suferinţe cardiace. Într-un comunicat de presă al Spitalului Floreasca, medicii au precizat că Prigoană s-a internat cu diagnosticul ?infarct miocardic acut?, pentru care a fost tratat cu angioplastie per primam (s-a montat un stent).

Deputatul s-a prezentat la Clinica de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, acuzând dureri în piept. În urma unui consult, medicii au decis că este nevoie de o intervenţie chirurgicală.

La intrarea în secţia în care a fost internat deputatul, fiul acestuia, Honorius Prigoană, a precizat, pentru sursa citată, că tatăl său a venit singur la spital şi că starea sa este una "foarte bună".

Silviu Prigoană se află sub supraveghere la terapie intensivă şi va mai rămâne în spital câteva zile.

Supranumit Regele Gunoaielor, Silviu Prigoană este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. În decembrie 2008 a fost ales deputat PD-L de Bucuresti, dar în mai 2010 şi-a dat demisia din partid, după ce conducerea PDL le-a cerut parlamentarilor săi să aleagă între afaceri şi functii de demnitate publică.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: internat deputat Silviu Prigoana spital
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close