Antena 3 CNN Politică Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii: "Combaterea consumului de droguri în școli, o prioritate pentru Guvernul României"

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii: "Combaterea consumului de droguri în școli, o prioritate pentru Guvernul României"

Simona Bucura Oprescu, ministrul PSD al Muncii, a anunţat, într-o postare pe Facebook că prevenirea cazurilor de bullying şi a celor de violenţă, dar şi combaterea consumului de droguri în şcoli reprezintă o prioritate pentru Guvernul României.

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii: "Combaterea consumului de droguri în școli, o prioritate pentru Guvernul României"
Sursa foto: Facebook | Ministerul Muncii și Solidarității Sociale
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2023   •   13:32

"Combaterea consumului de droguri în școli, prevenirea cazurilor de bullying și a celor de violență sunt o prioritate pentru Guvernul României! Acesta este motivul pentru care am semnat, alături de mai mulți colegi miniștri, Planul Național Cadru de Acțiune privind siguranța școlară, în condițiile în care peste câteva zile începe noul an școlar.

Implicarea asociațiilor de elevi și părinți, alături de reprezentanți ai autorităților, prin constituirea unor grupuri de acțiune la nivelul fiecărei unități de învățământ este unul dintre elementele de noutate.

Urmează elaborarea unui cadru normativ care să faciliteze depistarea consumului de droguri în școli, pe baza unor proceduri care să implice acordul părinților, să asigure confidențialitatea, nediscriminarea, să evite stigmatizarea sau bullyingul", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii.

Simona Bucura Oprescu - ministrul Muncii și Solidarității Sociale: Combaterea consumului de droguri în școli, prevenirea...

Publicată de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale pe Marţi, 5 septembrie 2023

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close