Antena 3 CNN Politică Deputat PSD, internat cu COVID-19. Simona Bucura Oprescu: Protejați-vă de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!

Deputat PSD, internat cu COVID-19. Simona Bucura Oprescu: Protejați-vă de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeş, a anunţat că este infectată cu coronavirus şi internată în spitalul de la Mioveni.

Deputat PSD, internat cu COVID-19. Simona Bucura Oprescu: Protejați-vă de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    13 Oct 2020   •   09:55

Politicianul spune că starea sa de sănătate este stabilă şi îi sfătuieşte pe ceilalţi să se protejeze de coronavirus, "acest inamic invizibil care produce atâta suferință".

"Dragii mei,

Politicianul, în spitalul de la Mioveni

Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19.

Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la #Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți.

Simona Bucura Oprescu: Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!

Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!

Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!

Multă sănătate tuturor!", a scris Simona Bucura Oprescu, marţi, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Simona Bucura Oprescu
Parteneri
x close