Antena 3 CNN Politică Secretar de stat din Guvernul Cioloș: Sunt mândră că Gabriel Oprea e liderul nostru

Secretar de stat din Guvernul Cioloș: Sunt mândră că Gabriel Oprea e liderul nostru

Secretar de stat din Guvernul Cioloș: Sunt mândră că Gabriel Oprea e liderul nostru
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2016   •   19:44
Simona Man, membru UNPR, a apreciat, joi, că demisia șefului său de partid din formațiune este un gest de bărbăție politică și și-a exprimat convingerea că fostul vicepremier este nevinovat.
 
”Brandul Gabriel Oprea a contat cel mai mult în această ecuație. Am convingerea că azi Gabriel Oprea a făcut doar un pas în spate, nu a luat o decizie ireversibilă. Dar a făcut un gest de bărbăție politică”, a spus Simona Man, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și membru UNPR, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Totodată, colega de partid a lui Oprea a spus că ea are încredere în fostul vicepremier.
 
”Sunt convinsă că nu a făcut lucuri de care să ne fie rușine, sunt convinsă că e un om onest care a respectat legea. (...) Eu chiar cred în nevinovăția lui Gabriel Oprea, am convingerea că e nevinovat”, a spus Simona Man.
 
”Chiar salut decizia pe care a luat-o Gabriel Oprea și sunt mândră că avem un astfel de lider care a avut capacitatea și puterea să ia această decizie”, a încheiat Simona Man, membru UNPR.

Gabriel Oprea a anunțat, joi, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close