Antena 3 CNN Politică Simona Man: Dosarul lui Oprea, o pârghie ca să se ajungă la procurorul general

Simona Man: Dosarul lui Oprea, o pârghie ca să se ajungă la procurorul general

Simona Man: Dosarul lui Oprea, o pârghie ca să se ajungă la procurorul general
05 Feb 2016   •   20:48
Simona Man, vicepreședinte UNPR, este de părere că modul în care evoluează cazul Oprea este ”exagerat” și crede că dosarul coloanelor oficiale este o pârghie spre procurorul general.
 
”E prea mult ce se întâmplă. Și nu e singurul ministru de Interne cu antemergători. Nu știu dacă Gabriel Oprea nu a fost o pârghie, ca să se ajungă la procurorul general Tiberiu Nițu”, a spus Simona Man, vicepreședintele UNPR, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Politicianul a mai spus că i se pare exagerată amploarea pe care a luat-o cazul Gabriel Oprea, în speță dosarul coloanelor oficiale și este convinsă că șeful UNPR nu ar fi făcut nimic cu bună știință.
 
”Nu cred că ar fi făcut nimic cu bună știință, din câte îl știu eu pe Gabriel Oprea”, a adăugat Man.
 
Gabriel Oprea va putea fi urmărit penal în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru folosirea coloanelor oficiale. Totuși, nu este singurul ministru de Interne care a beneficiat de antemergători.
 
Senatul a aprobat miercuri cererea DNA de începere a umăririi penale în cazul lui Oprea, cu 102 voturi pentru şi 31 împotrivă. Oprea şi-a susţinut nevinovăţia în faţa plenului, dar a plecat înainte de anunţarea votului.

Procurorii îl acuză pe liderul UNPR Gabriel Oprea că ar fi folosit coloanele oficiale de cel puţin 1600 de ori, indiferent dacă deplasările pe care le făcea erau în interesul sau în cel propriu. 
 
Procurorul general ar fi fost şi el escortat personal, tot cu ajutorul lui Oprea
 
Scandalul care îl are în prim-plan pe Gabriel Oprea a izbucnit după ce un poliţist din coloana oficială a fostului vicepremier a murit în timpul serviciului, acesta intrând cu motocicleta într-o groapă nesemnalizată. 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea Subiectiv
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close