Antena 3 CNN Politică Simonis: Guvernul PNL a produs numai aberaţii legislative. Nu se pot lua decizii coerente la Palatul Victoria, printre sticle de whisky și fum de trabuc

Simonis: Guvernul PNL a produs numai aberaţii legislative. Nu se pot lua decizii coerente la Palatul Victoria, printre sticle de whisky și fum de trabuc

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, spune că Guvernul PNL a produs numai "aberaţii legislative" de opt luni şi comentează că nu pot fi luate decizii coerente la Palatul Victoria "printre sticle de whisky şi fum de trabuc".

Simonis: Guvernul PNL a produs numai aberaţii legislative. Nu se pot lua decizii coerente la Palatul Victoria, printre sticle de whisky și fum de trabuc
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    15 Iul 2020   •   15:50

Potrivit deputatului, "toată România, mai puţin preşedintele Iohannis, l-a văzut pe Orban petrecând, în plină pandemie, sfidând orice regulă de bun simţ".

"E concurs de influențe în guvernarea PNL! Lupta se dă, mai nou, între guvernarea sub influența sponsorilor partidului și luarea deciziilor sub influența alcoolului.

Devine din ce în ce mai clar de ce, de 8 luni, Guvernul PNL a produs numai aberații legislative. Pur și simplu nu poți lua decizii coerente în Palatul Victoria printre sticle de whisky și fum de trabuc, nu poți produce legi corecte sorbind din `ceșcuță` coniac de colecție.

Toată România, mai puțin președintele Iohannis, l-a văzut pe Orban petrecând, în plină pandemie, sfidând orice regulă de bun simț. Dar tupeul liberalilor nu are limite! Ne-a demonstrat tuturor senatorul Daniel Fenechiu care a căzut `victimă` unei sticle de coniac în timpul dezbaterilor pentru Legea Carantinei, un alt dezastru legislativ propus de PNL, probabil, tot sub diferite influențe!

Mă aștept ca președintele Iohannis să iasă rapid în declarații publice și să înfiereze PSD pentru bețiile PNL!", este mesajul transmis miercuri de Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, pe pagina de Facebook a partidului.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close