Antena 3 CNN Politică Singura femeie din cabinetul Ungureanu, Claudia Boghicevici, avizată în unanimitate pentru Ministerul Muncii

Singura femeie din cabinetul Ungureanu, Claudia Boghicevici, avizată în unanimitate pentru Ministerul Muncii

Singura femeie din cabinetul Ungureanu, Claudia Boghicevici, avizată în unanimitate pentru Ministerul Muncii
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Feb 2012   •   16:51

Claudia Boghicevici, candidatul pentru funcţia de ministru al Muncii, singura femeie propusă în Cabinetul Ungureanu, a primit, miercuri, aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, din partea comisiilor parlamentare, informează Mediafax.
   
Comisiile reunite de muncă şi protecţie socială, egalitate de şanse, sănătate şi familie au finalizat audierea candidatului pentru funcţia de ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, aceasta primind aviz favorabil.
  
La audiere au fost mai mulţi parlamentari absenţi, dar aceştia au împuternicit alţi colegi să îi reprezinte.
   
Comisiile de specialitate ale Parlamentului au audiat-o pe Claudia Boghicevici în absenţa parlamentarilor opoziţiei.
   
Ea a subliniat în timpul audierii că avizul pe care speră să îl obţină miercuri nu este doar consultativ, ci un aviz de la profesionişti, precizând că şi-a dobândit expertiza printre profesionişti.
   
Boghicevici a mai spus că angajamentul pe care şi-l ia este să găsească cele mai bune soluţii pentru ca eforturile noului Guvern să dea roade în viaţa de zi cu zi a românilor.

Preşedintele Comsiei de muncă din Camera Deputaţilor, Ioan Botiş, a spus că Boghicevici este omul potrivit la locul potrivit.
   

×
Subiecte în articol: femeie Ministrul Muncii
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close