Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Băsescu, un nou atac josnic la adresa Antena 3

Sinteza Zilei: Băsescu, un nou atac josnic la adresa Antena 3

Sinteza Zilei: Băsescu, un nou atac josnic la adresa Antena 3
Sursa foto: Foto: VideoNews
14 Iul 2015   •   22:34
Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a avut luni o nouă ieşire la adresa unui jurnalist al Antena 3, deranjat fiind de întrebarea acestuia, legată de posibila construcţie la Bucureşti a celei mai mari moschei din Europa.
 
"Îţi spun eu pentru turnător. Draga mea, vrei să te liniştesc şi pe tine, că te văd foarte agitată şi un reporter agitat rar văd. Eu vreau să te liniştesc cu privire la moschee" a spus Traian Băsescu.
 
Subiectul a fost comentat de Mihai Gâdea, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", la Antena 3. 
 
Mihai Gâdea a recunoscut că este mândru că este coleg cu reporteri ca Andreea Dumitrache, care a avut un comportament impecabil în această situaţie. 
 
"O colegă de-a mea, un jurnalist foarte bun, un reporter foarte bun, un om de foarte bună calitate, Andreea Dumitrache, aflându-se în proximitatea lui Băsescu, i-a pus o întrebare. Şi i-a zis, "domnule preşedinte". Ar fi putut să îi spună "domnule infractor", "domnule şantajist", dar nu, a folosi o formulă de respect. 
 
"Şi Andreea l-a întrebat că dânsul i-a promis lui Erdogan că terenul respectiv va fi dat în Bucureşti. Şi el zice "te-a pus turnătorul Felix să răspunzi la întrebarea asta". El, vedeţi, realizând situaţia în care este, pentru că el a promis preşedintelui Erdogan că face moschee. Şi nu poate să răspundă şi încearcă să o intimideze. Andreea se comportă impecabil. Şi sunt foarte fericit şi mândru să am colegi ca ea. Dar ştiţi ce este cel mai dezgustător? Cea mai scârboasă chestiune la un bărbat, un om bătrân, să faci glume de genul acesta, cu tenă sexuală."
 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Antena 3 jurnalist intrebare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close