Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Când vor avea românii mai mulți bani? Liviu Dragnea explică

Sinteza zilei. Când vor avea românii mai mulți bani? Liviu Dragnea explică

Sinteza zilei. Când vor avea românii mai mulți bani? Liviu Dragnea explică
06 Iun 2017   •   22:04

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, despre Legea salarizării și a explicat care va fi exact parcursul acesteia. Mai mult, Liviu Dragnea a mai precizat că aceste creșteri sunt mai mari decât s-a discutat inițial

„Noi nu am spus nici în campanie, nici după alegeri că toată legea va intra în vigoare de la 1 iunie. Asta este o greșeală, eu nu am spus așa ceva niciodată. Am explicat că va fi până în 2020 o etapă, până în 2022, o etapă”, a precizat liderul PSD.

„Până acum s-au adoptat deja câteva creșteri pentru educație. Din această vară, de la 1 iulie va apăre un voucher de vacanță, valabil un an, și vor hotărî când să îl activeze”, a mai spus Dragnea.

Președintele PSD a mai vorbit și despre un program prin care pensionarii vor putea primi medicamente compensate până la 90%. „În hotărârea de Guvern existentă, valabilă astăzi este vorba de beneficiarii care sunt pensionarii cu venituri realizate numai din pensii de până la 700 de lei pe lună. A fost o formulare greșită și se pare că cei de la Curtea de Conturi vor să ceară din 2010 sau din 2011 o parte din banii de la pensionari. Și trebuie să regleze trei cuvinte”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Când vor avea românii bani mai mulți? Liviu Dragnea explică

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close