Antena 3 Politică Sinteza zilei. Cherecheş, dezvăluiri despre legăturile Oprea-Coldea: „Mi s-a propus să devin ofiţer”

Sinteza zilei. Cherecheş, dezvăluiri despre legăturile Oprea-Coldea: „Mi s-a propus să devin ofiţer”

23 Mai 2017   •   22:08
Sinteza zilei. Cherecheş, dezvăluiri despre legăturile Oprea-Coldea: „Mi s-a propus să devin ofiţer”

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a dezvăluit, la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, că mai demult a refuzat propunerea fostului președinte UNPR, Gabriel Oprea, de a-l face ofițer acoperit.

„Ăsta este un lucru care m-a amuzat copios. Nu am fost disciplinat nici în partidele în care am fost. A venit momentul în care fiind prezent în cabinetul ministrului de Interne la acea vreme domnul Oprea, să mi se spună că e bine să ai așa un fel de protecție și să fii într-o structură care să îți acorde cel puțin anumite semne de exclamare în momentul în care ai devenit vulnerabil sau ai putea avea anumite probleme și o apartenență la o astfel de structură ar ajuta. Și că ar fi bine să dau și eu un CV ca să mi se facă un astfel de dosar și să devin locotenet, colonel. Eu m-am amuzat, m-am și speriat pentru că știam că nu am făcut armata”, a dezvăluit Cătălin Cherecheș.

Sinteza Zilei. Cherecheş, dezvăluiri despre legăturile Oprea-Coldea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close