Antena 3 CNN Politică SINTEZA ZILEI. Dovada alianţei PNL-Udrea-Băsescu

SINTEZA ZILEI. Dovada alianţei PNL-Udrea-Băsescu

SINTEZA ZILEI. Dovada alianţei PNL-Udrea-Băsescu
de M.T.    |    03 Iun 2014   •   22:58

Mihai Gâdea a prezentat, în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", dovezile care confirme o alianţă între Partidul Naţional Liberal, Elena Udrea şi preşedintele Traian Băsescu.

Un prim indiciu în acest sens îl reprezintă o declaraţie făcută de vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde: „Preşedinţii delegaţiei României sunt Vălean (soţia lui Crin Antonescu - n.r.) şi Stolojan, ei sunt conducătorii delegaţiei formată din 15 membri, delegaţia României în PPE. Marian Jean este vicepreşedintele grupului PPE, al întregului grup PPE, şi sperăm că Adina Vălean va fi vicepreşedintele Parlamentului European”.


În acelaşi timp, pe site-ul oficial al Partidului Popular European, la secţiunea dedicată membrilor din România apar Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Marinescu, Daniel Buda, Iuliu Winkler, dar şi Cristian Preda şi Siegfried Mureşan, ambii de la PMP.

Totodată, printre liderii PPE, la loc de cinste se află şi Traian Băsescu

Deoacamdată, PNL nu există în lista noilor membri ai PPE, deşi liberalii şi-au exprimat public dorinţa de a adera la acest grup. Trebuie spus însă că nimeni nu poate fi primit într-un grup din PE fără asentimentul tuturor celor care fac parte din acel grup.

În plus, soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean, a participat la o emisiune TV alături de Monica Macovei în care aceasta din urmă a recunoscut faptul că delegaţia României în PPE va fi formată din 15 europarlamentari de la PDL, PNL, UDMR şi PMP.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close