Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Imaginile care dovedesc că politicienii Opoziţiei sunt filaţi

Sinteza Zilei: Imaginile care dovedesc că politicienii Opoziţiei sunt filaţi

Sinteza Zilei: Imaginile care dovedesc că politicienii Opoziţiei sunt filaţi
de N.B.    |    12 Dec 2011   •   23:33

Sinteza Zilei prezintă o serie de imagini care dovedesc faptul că politicienii Opoziţiei sunt filaţi. Imaginile în sine nu prezintă un interes public deosebit, dar folosesc pentru avertizarea politicienilor că sunt urmăriţi.

Mişcările liderilor partidelor din Opoziţie sunt urmărite în fiecare moment. Comparând imaginile, făcute publice pe un site de Internet cu realitatea, se poate trage concluzia că politicienii sunt urmăriţi de foarte mult timp. Fotografiile cu preşedintele PSD în trafic sunt, conform declaraţiilor lui Victor Ponta, ma vechi de un an, acesta folosind o altă maşină decât cea prezentată în imagini.

Fotografiile cu liderul PNL, Crin Antonescu, arată că preşedintele liberal este, de asemenea, o ţintă a paparazzilor politici. Nici primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu a scăpat de obiectivul aparatelor de fotografiat.

Prezent în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", Petre Roman povesteşte că şi el a trecut prin astfel de momente şi consideră că este vorba despre o încercare de intimidare a adversarilor politici ai actualei Puteri.

 


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close