Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Mafia şi anti-mafia în excursie de lux

Sinteza Zilei: Mafia şi anti-mafia în excursie de lux

Sinteza Zilei: Mafia şi anti-mafia în excursie de lux
Sursa foto: Foto: VideoNews
22 Feb 2015   •   22:19
În urmă cu o zi, Elena Udrea declara la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că în dosarul Gala Bute s-au depus la dosar probe care o ajută în anchetă. La scurt timp, a apărut informaţia conform căreia dovada reprezintă o înregistrare dintre Ana Maria Topoliceanu şi Tudor Breazu care dă totul peste cap în anchetă. 
 
Mai exact, ar demonstra că fosta şefă a CNI a încercat să îl influenteze pe administratorul de la Nana să arunce toate acuzaţiile în curtea Elenei Udrea. Jurnaliştii Antena 3 au făcut rost de declaraţia lui Breazu.
 
Administratorul moşiei de la Nana le-a mai spus anchetatorilor că un om de afaceri le-ar fi achitat, acum patru ani, o excursie de lux în Grecia. Procurorii vor verifica dacă acest "cadou" nu ascunde, de fapt, o altă mită. 
 
Elena Udrea vorbeşte despre o inregistrare prin care Ana-Maria Topoliceanu îi cere lui Tudor Breazu să facă declaraţii la DNA împotriva fostului ministru. Pe de altă parte însă, administratorul de la Nana aruncă bomba şi susţine că excursia a fost plătită de un om de afaceri pe nume Roncea, partener al lui Dorin Cocoş pe piata medicamentelor. 

Ana Maria Roman, reporterul Antena 3 acreditat pe justitie, a explicat, în detaliu, despre ce este vorba: 

 
Acest detaliu ar putea duce la un nou dosar penal.

Până una alta însă, luni Udrea se prezintă la Parlament. Cei din Camera Deputatilor vor vota maine dacă vor da avizul pentru o nouă cerere de arestare pe numele Elenei Udrea. Noua solicitare se referă la dosarul Gala Bute, a doua cauză în care Udrea este urmărită penal, după Microsoft. 
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close