Antena 3 CNN Politică Societatea civilă se mobilizează pentru modificarea Constituţiei. "E necesar ca societatea să se trezească!"

Societatea civilă se mobilizează pentru modificarea Constituţiei. "E necesar ca societatea să se trezească!"

Societatea civilă se mobilizează pentru modificarea Constituţiei. "E necesar ca societatea să se trezească!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2011   •   20:02

Societatea civilă se mobilizează pentru modificarea Constituţiei.  Reprezentanţii mai multor ONG-uri strâng semnături şi pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului cere ajutorul românilor pentru a putea schimba unele prevederi din constituţie. Reprezentanţii mai multor ONG-uri şi sindicate sunt de părere că puterea încalcă drepturile oamenilor.

"Dacă dumneavoastră consideraţi că este necesar ca societatea civilă să se trezească, să se zguduie din temelii şi să bată cu pumnul în masa clasei politice pentru a spune exact ceea ce doreşte, a sancţiona şi a acţiona. Dacă sunteţi de acord cu asta, trebuie să facem asta" susţine Oana Florea, director executiv FACIAS.

Sindicaliştii speră să strangă un milion de semnături de la români pentru a putea începe procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

FACIAS speră să mobilizeze cât mai mulţi oameni pentru ca demersul să fie un succes. 

 




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close