Antena 3 CNN Politică Sondaj CURS. Cum votează românii la prezidențiale. Călin Popescu-Tăriceanu, procent-surpriză!

Sondaj CURS. Cum votează românii la prezidențiale. Călin Popescu-Tăriceanu, procent-surpriză!

Sondaj CURS. Cum votează românii la prezidențiale. Călin Popescu-Tăriceanu, procent-surpriză!
Sursa foto: foto: Agerpres
02 Apr 2019   •   20:54

Radu Tudor a prezentat, marți, la "Punctul de Întâlnire", rezultatele celui mai recent sondaj CURS în ceea ce privește intenția de vot a românilor la prezidențiale.

"În momentul de față, primele două poziții la intenția de vot la alegerile prezidențiale, care au loc în noiembrie-decembrie anul acesta, sunt ocupate de Klaus Iohannis (35%) și, surpriză spectaculoasă, Călin Popescu-Tăriceanu (23%).

Au fost foarte multe voci din ALDE care au spus că președintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, trebuie să candideze la președinție, Călin Popescu-Tăriceanu însuși a recunoscut că își dorește ca anul acesta să fie candidat, că lucrul acesta se va întâmpla doar după o discuție cât se poate de serioasă cu reprezentanții PSD și, dacă se va decide ca PSD și ALDE să aibă un candidat comun la alegerile prezidențiale, domnia sa este dispus să facă acest demers", a spus Radu Tudor.

Sondajul a fost realizat în perioada 12-25 martie 2019 pe un eșantion național de 1.067 de persoane la domiciliul respondenților, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea se schimbă în România, după zile întregi de primăvară
x close