Antena 3 CNN Politică Sorin Cîmpeanu, mesaj de Ziua Copilului: "Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții"

Sorin Cîmpeanu, mesaj de Ziua Copilului: "Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții"

Sorin Cîmpeanu a transmis un mesaj copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie. Ministrul Educației susține că inteligența emoțională și capacitatea lor de adaptare sunt superioare celor ale adulților. "Vom depăși aceste grele încercări și veți performa surprinzător, în ciuda greutăților", spune ministrul Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu, mesaj de Ziua Copilului: "Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții"
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    01 Iun 2021   •   13:41

"Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții!

Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature.

Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici - vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților", a scris Sorin Cîmpeanu în mesajul adresat copiilor, potrivit Mediafax.

Acesta i-a felicitat și pe părinți pentru că au "sprijinit și suplinit" școala.

"Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viața noastră și de viitorul copiilor noștri. Orizontul ne arată lumina - pentru copii și pentru noi.

Vă felicit pentru ca ați sprijinit și suplinit școala, vă consider adevărați parteneri fără de care educația nu se poate împlini cum se cuvine", a mai transmis ministrul Educației.

Ludovic Orban a recitat poezii de 1 iunie

Cu această ocazie, președintele Camerei Deputaților a decis să le recite micilor vizitator o serie de poezii, chiar în cabinetul său.

Peste 3.000 de copii și adulți au participat în primele două ore la evenimentul organizat de Camera Deputaților cu ocazia Zilei Copilului.

La Camera Deputaților sunt organizate, marți, cu ocazia Zilei Copilului, prezentări ale tradițiilor militare și simulări ale mânuirii armelor, iar copiii vor avea parte de jocuri de-a detectivii, informează Mediafax.

"Îmi ia mult timp să vă povestesc câte năzbâtii am făcut... Acum trebuie să dăm un exemplu către copii, să fie cuminți și să respecte regulile", spune Ludovic Orban, întrebat care este cea mare năzbâtie făcută în copilărie.

Președintele Camerei Deputaților a făcut fotografii cu copiii care au venit la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat de Ziua Internațională a Copiilor.

"Este o instituție importantă a statului. E important ca și copiii să vadă unde se iau decizii, unde se fac legi și, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează și lor viața", mai spune Orban despre prezența copiilor în Palatul Parlamentului.

Klaus Iohannis, imagini din adolescență

Klaus Iohannis sărbătorește ziua de 1 iunie într-o manieră inedită.

Președinteșe a pus pe Facebook o poză cu el de pe vremea în care avea 17 ani. Imaginea a strâns deja câteva mii de like-uri.

Încruntat, la costum, şi cu o cărare aranjată cu atenţie, amintirea celui care a ajuns preşedinte nu este cea mai charismatică, dar fanii îl apreciază, citez, pentru că era un tânăr chipeş.

Comentariul care a strâns peste 100 de like-uri în nici o jumătate de oră spune aşa: "încă de atunci priveaţi cu atenţie şi îngrijorare!".

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close