Antena 3 CNN Politică Ministrul Educației își trimite secretarii de stat în toată țara pentru a convinge profesorii să se testeze și vaccineze

Ministrul Educației își trimite secretarii de stat în toată țara pentru a convinge profesorii să se testeze și vaccineze

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, îşi trimite oamenii în teritoriu să îi convingă pe profesori să se vaccineze. Mai mulţi secretari de stat pleacă în curând în teren cu această misiune.

Ministrul Educației își trimite secretarii de stat în toată țara pentru a convinge profesorii să se testeze și vaccineze
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    07 Apr 2021   •   14:19

Sorin Cîmpeanu a povestit la Antena 3 cum intenționează să îi determine pe profesorii din țară să se vaccineze împotriva COVID-19, prin campania lansată miercuri "Testare și vacinare pentru învățare".

"Secretarii de stat vor avea întâlniri în fiecare județ. Vor începe cu Brașov, Sibiu, apoi Giurgiu. Și vreme de trei săptămâni, toate județele vor beneficia de această dezbatere, în care se va prezența importantă și necesitatea vaccinării și testării.

În egal măsură se va analiză situația din perspectiva conectivității la internet a școlilor din județ, a dispozitivelor de echipamente, a formării cadrelor didactice pentru predare online. Se vor discuta planurile-cadru pentru licee. 

Se va discuta despre digitalizare. Și, foarte important, despre aplicarea de către autoritățile locale care au, pentru prima dată în buget, bursele școlare.

Obiectivul ministerului Educației este acela de a deschide cât mai grabnic, cu prezența fizică, absolut toate școlile din România, în funcție de evoluția epidemiologică."

 

 

×
Subiecte în articol: ministrul educatiei profesori vaccin
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close