Antena 3 CNN Politică Sorin Frunzăverde ar putea fi validat vicepreşedinte al PNL pe 7 aprilie

Sorin Frunzăverde ar putea fi validat vicepreşedinte al PNL pe 7 aprilie

Sorin Frunzăverde ar putea fi validat vicepreşedinte al PNL pe 7 aprilie
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Mar 2012   •   15:24

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, că mai mulţi lideri ai liberalilor au făcut propunerea ca Sorin Frunzăverde să fie validat vicepreşedinte al partidului la congresul din 7 aprilie, informează Mediafax.

"Este o procedură care trebuie parcursă", a adăugat Voicu.

El a precizat că momentul intrării lui Frunzăverde în partid este un detaliu mai puţin important şi că va avea loc cel mai târziu la data alegerilor.

Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al democrat-liberalilor, a declarat miercuri, că a convenit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cu lideri judeţeni şi locali să fixeze săptămâna viitoare calendarul privind demisia sa din PDL şi înscrierea în PNL.

"Am convenit cu domnul preşedinte Antonescu şi cu liderii judeţeni şi locali să stabilim acest calendar săptămâna viitoare", a spus Frunzăverde.

Marţi, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partidul în care activa până acum, şi va trece la PNL.

Mai mult, reprezentanţii liberalilor au declarat că Frunzăverde va candida ca membru PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment.

Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a şi făcut comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

Tot ieri, după anunţul demisiei lui Frunzăverde, trei parlamentari PDL şi 42 de primari democrat-liberali au anunţat că pleacă alături de colegul lor la PNL.

×
Subiecte în articol: Sorin Frunzãverde Mihai Voicu PNL
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close