Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu a ajuns la Timișoara. Premierul a fost primit de către susținători cu aplauze și îmbrățișări - VIDEO

Sorin Grindeanu a ajuns la Timișoara. Premierul a fost primit de către susținători cu aplauze și îmbrățișări - VIDEO

Sorin Grindeanu a ajuns la Timișoara. Premierul a fost primit de către susținători cu aplauze și îmbrățișări - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
17 Iun 2017   •   13:42

Update: Sorin Grindeanu a ajuns la filiala din Timișoara. Premierul a fost primit în aplauze de o mulțime de oameni, care scandau mesaje de susținere. Printre acestea s-a auzit ”Grindeanu, PSD!” și ”Grindeanu, premier”. 

Sorin Grindeanu a afirmat că va susține în scurt timp o conferință de presă.

Știrea inițială: Sorin Grindeanu este la Timișoara pentru negocieri cu foștii colegi de partid ai filialei din Timiș. Acesta ar putea să se reînscrie în PSD, dacă ar avea parte de o eventuală demisie din partea Organizației de bază din Timiș, scrie Radu Tudor pe site-ul personal

”Sorin Grindeanu este membru de partid. Comitetului Executiv Național nu îl poate da afară pe Sorin Grindeanu din partid, doar Organizația de bază de la Timiș poate face acest lucru.”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Acesta a adăugat că PSD-ul în acest moment tace și nu îi ia apărarea lui Liviu Dragnea, iar acesta ar trebui să își pună niște semne de întrebăre.

Radu Tudor scrie că „Grindeanu vrea sa dea un semnal clar ca ramane in PSD, ca are in spate o importanta organizatie si ca se va lupta cu Liviu Dragnea si apropriatii sai”.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close