Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: ”Este inadmisibil să îți ameninți proprii parlamentari și să-i obligi să arate votul”

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: ”Este inadmisibil să îți ameninți proprii parlamentari și să-i obligi să arate votul”

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: ”Este inadmisibil să îți ameninți proprii parlamentari și să-i obligi să arate votul”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
05 Iul 2017   •   14:55

 Fostul premier Sorin Grindeanu susţine că este inadmisibil ca parlamentarii să fie supravegheaţi în timpul votului, ameninţaţi sau obligaţi să voteze la vedere. 

"Văd că Liviu Dragnea crede că trebuie să fii constituţionalist ca să ştii că votul la moţiunea de cenzură e secret, cu bile! Ei bine, nu! Trebuie doar să ai un minim respect pentru lege! Ca preşedinte de partid, preocuparea lui Liviu Dragnea nu ar trebui să fie statul pe scări la moţiunile împotriva propriului guvern pentru a verifica votul parlamentarilor", a scris miercuri Sorin Grindeanu pe pagina de Facebook. 

Fostul premier consideră că genul acesta de cazuri nu trebuie să se mai repete, motiv pentru care s-a adresat Curţii Constituţionale. 

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

"Să îţi ameninţi propriii parlamentari, să faci filtre la vot, să-i obligi să arate votul care, din punct de vedere constituţional, este secret - toate acestea sunt lucruri inadmisibile. De aceea am sesizat CCR. Pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple. Poate vrea Liviu Dragnea să întrebe dacă în Brazilia votul e la vedere", a mai afirmat Grindeanu. 

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au propus miercuri, într-un punct de vedere transmis Curţii Constituţionale, respingerea sesizării fostului premier Sorin Grindeanu referitoare la desfăşurarea votului la moţiunea de cenzură din 21 iunie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atac Dragnea motiune
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close