Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu critică discursul lui Cioloş: "Ipocrizia lui este incredibilă"

Sorin Grindeanu critică discursul lui Cioloş: "Ipocrizia lui este incredibilă"

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, "că ipocrizia lui Cioloş este incredibilă".

Sorin Grindeanu critică discursul lui Cioloş: "Ipocrizia lui este incredibilă"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2021   •   12:17

Sorin Grindeanu a criticat discursul lui Dacian Cioloș, care astăzi a venit în fața Parlamentului pentru a primi votul de învestitură.

Prim-vicepreşedintele PSD consideră Guvernul propus de Dacian Cioşoş are şanse foarte mari să pice în Parlament cu cel mai mare număr de voturi.

"Toţii românii l-au ascultat pe Dacian Cioloş. Am ascultat discursul său şi trăiesc cu senzaţia şi cred că nu sunt singurul, că aproape toţii românii, că a avut un discurs de om care nu a fost la guvernare niciodată, USR-ul nu e parte la ceea ce s-a întâmplat şi că vine acum din spuma mării şi propune o pace naţională.

Este incredibilă ipocrizia acestor domni, dar trecând mai departe, eu sper ca domnul preşedinte Iohannis să-şi intre rapid de data aceasta, în hainele constituţionale, să cheme rapid partidele la consultări. Situaţia din România o impune.

Vizavi de deciziile noastre, în mod sigur, aşa cum cred că a anunţat public, după-amiaza aceasta, mâine dimineaţă, în funcţie şi de când ne va convoca la consultări preşedintele Iohannis. Personal, cred că va face rapid aceste consultări dar, m-am învăţat în aceşti ani să mă gândesc, că domnul Iohannis ar judeca cum ar fi normal. Normal ar fi să ne cheme rapid după picarea Guvernului de astăzi, astfel încât să se degaje rapid o soluţie, fie că vorbim de alegeri anticipate

(...) Orice partid, în momentul în care e un partid seros, doreşte să guverneze. Noi am câştigat alegerile în urmă cu un an şi evident, PSD-ul doreşte să guverneze", a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Parlametului.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindanu Dacian Cioloş discurs
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close