Antena 3 Politică Sorin Grindeanu, despre Legea salarizării: „Scopul proiectului este de a așeza această piramidă în mod corect”

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizării: „Scopul proiectului este de a așeza această piramidă în mod corect”

24 Mai 2017   •   18:29
Sorin Grindeanu, despre Legea salarizării: „Scopul proiectului este de a așeza această piramidă în mod corect”

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizării, care a  trecut de Senat și va intra în dezbatere la Camera Deputatilor.

„Scopul acestui proiect este de a așeza această piramidă în mod corect. Noi am văzut aceste amendamente, e puțin spus spus, dar nu vreau să le trimitem în derizoriu. Încercăm să așezăm această bază pe care să se poată construe și retribui munca în conformitate cu responsabilităile pe care le are fiecare I mă refer la sectorul bugetar”, a menționat Sorin Grindeanu.

Premierului I s-au cerut lămuriri și în ceea ce privește administrația publică locală, care nu este cuprinsă în acea grilă de salarizare.

„Există acea libertate a consiliilor locale de a da acel interval de la cel mai mic salariu, la cel mai mare. Cel mai mare salariu în cadrul administrației publice locale, exceptând primarul, îl are viceprimarul”, a mai spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizării

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close