Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, despre modificarea legilor justiţiei: „Daţi-mi voie să vă spun că am o nedumerire”

Sorin Grindeanu, despre modificarea legilor justiţiei: „Daţi-mi voie să vă spun că am o nedumerire”

Sorin Grindeanu, despre modificarea legilor justiţiei: „Daţi-mi voie să vă spun că am o nedumerire”
Sursa foto: Foto: Sorin Grindeanu/Facebook
de S.T.    |    07 Noi 2017   •   16:49

Fostul premier Sorin Grindeanu consideră că Guvernul ar trebui să comunice mai mult pe subiectul măsurilor fiscale ce urmează a fi adoptate, precizând că sunt măsuri bune.

„Nu pot în acest moment, fără a avea simulări în faţă, să vă spun exact dacă da sau nu (dacă ar fi adoptat aceste măsuri în cazul în care era încă premier - n.r.), dar sunt convins de următorul lucru: atât timp cât Mihai Tudose a luat această hotărâre, este o hotărâre bună, e o hotărâre care vine în folosul oamenilor. Poate ca şi sfat din partea mea, pe care de fapt i l-am şi spus, să se comunice mai mult pe acest subiect, pentru că e o etapă importantă în a explica de ce sunt bune aceste măsuri. Deocamdată auzim în spaţiul public doar explicaţiile celor care critică, ceea ce nu e în regulă, iar asta este treaba Guvernului în a explica aceste lucruri”, a declarat Grindeanu la Palatul Parlamentului, întrebat, ca fost premier, dacă ar fi aprobat o ordonanţă de urgenţă prin care să fie transferate contribuţiile sociale aşa cum are de gând să facă Guvernul Tudose.

În ce priveşte Legile Justiţiei, Grindeanu a menţionat că acestea sunt într-un proces normal de adoptare în Parlament.

„Despre Legile Justiţiei, daţi-mi voie să vă spun că am o nedumerire, pentru că înţeleg că sunt în dezbatere publică din luna august şi un proces normal, eu nu spun că sunt bune sau rele, de a aproba o lege duce în Parlament. În acest moment, aceste legi sunt în Parlament, unde va urma o dezbatere. Nu există altă instituţie care să fie mai îndreptăţită decât Parlamentul României urmare a unei dezbateri şi asta se întâmplă, se va întâmpla în săptămânile viitoare”, a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu legile justitiei justitie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close