Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu este noul vicepremier din partea PSD

Sorin Grindeanu este noul vicepremier din partea PSD

A fost ales vicepremierul din partea PSD. Astfel, deși funcția era dorită și de Gabriela Firea, cel care ar prelua funcția este fostul premier Sorin Grindeanu. Votul a fost dat în unanimitate în ședința PSD.

Sorin Grindeanu este noul vicepremier din partea PSD
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    23 Noi 2021   •   16:55

Sorin Grindeanu a fost propunerea lui Marcel Ciolacu pentru funcția de vicepremier. Paul Stănescu nu a propus-o pe Gabriela Firea. Sorin Grindeanu a fost votat cu unanimitate de voturi în Consiliul Politic Național al PSD.

Grindeanu este deja oficial propunerea vicepremier din partea Partidului Social Democrat. Acesta va fi şi ministrul Transporturilor.

Tot cu unanimitate de voturi a fost validată și schimbarea de la Ministerul Economiei. Portofoliul nu îi va mai reveni lui Marius Hulmenicu, ci Florin Spătaru va fi titular, propus tot de Organizația PSD Galați.

Marius Humelnicu a renunțat la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei

Senatorul PSD Marius Humelnicu a anunţat marţi, că a decis să renunţe la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei, din motive personale.

"Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid", a declarat Humelnicu.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close