Antena 3 CNN Politică Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: ''Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei, şi trebuie să plece acasă!''

Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: ''Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei, şi trebuie să plece acasă!''

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu a lansat un atac dur la adresa Guvernului orban. Acesta a declarat că Executivul a eşuat în gestionarea pandemiei şi a băgat ţara în haos.'' Românii trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile Guvernului incompetent'', a precizat Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

Grindeanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: ''Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei, şi trebuie să plece acasă!''
de Iulia Gorgorin    |    06 Noi 2020   •   20:13

Sorin Grindeanu a atacă dur actualul Guvern condus de Ludovic Orban şi spune că a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei.

''Acum Iohannis și Orban ne bagă iarăși în casă, distrug ce a mai ramas viabil din economia Românie. Nu se mai poate continua în acest mod. Domnilor, trebuie să vă opriți.

De ce ne bagă iar în case? Pentru că acest Guvern de hoţi şi incompetenţi, a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei. Sunt total depăşiţi de situaţie, sunt haotici. Vedem cu toţii că nu ştiu ce să facă din cauza lui Orban şi a Guvernului PNL, intrăm iarăşi cu toţii în case.

Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei şi trebuie să plece acasă!'', a spus Sorin Grindeanu.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close