Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu: Marile proiecte de dezvoltare trebuie discutate la nivel regional

Sorin Grindeanu: Marile proiecte de dezvoltare trebuie discutate la nivel regional

Sorin Grindeanu: Marile proiecte de dezvoltare trebuie discutate la nivel regional
Sursa foto: Foto: Facebook / Sorin Grindeanu
de S.T.    |    13 Mar 2017   •   11:13

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că vor fi organizate, în lunile următoare, întâlniri regionale între reprezentanţii Guvernului şi cei ai autorităţilor locale, în care să fie discutate marile proiecte de dezvoltare.

„O să-l rog pe domnul preşedinte Robert Negoiţă în lunile viitoare să organizăm întâlniri regionale pentru a discuta de proiecte regionale împreună cu reprezentanţii Guvernului. (...) Marile proiecte de dezvoltare cred că trebuie discutate la nivel regional. La nivelul Asociaţiei, cu ajutorul domnului preşedinte, putem să facem acest pas”, a spus luni Grindeanu, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

În discursul său, prim-ministrul s-a referit şi la salarizarea primarilor, arătând că este necesară crearea unei „baze corecte” de salarizare în concordanţă cu responsabilitatea fiecăruia.

„Cu ajutorul dumneavoastră, prin dezbaterea publică, (...) să o construim în mod corect - şi în mare sunt lucrurile făcute în acest fel - tocmai pentru a pune în concordanţă responsabilitatea cu salariul”, le-a transmis premierul aleşilor locali.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu proiecte Robert Negoita
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close