Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, replică pentru Armand: "Attention! Aici e cartea. Aș fi spus că e o ciorbă reîncălzită, dar e o șobolăneală"

Sorin Grindeanu, replică pentru Armand: "Attention! Aici e cartea. Aș fi spus că e o ciorbă reîncălzită, dar e o șobolăneală"

Vicepremierul Sorin Grindeanu a venit cu o nouă replică pentru primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care a pus sub semnul întrebării existența unei cărți de matematică pe care actualul ministru al Transporturilor și-a trecut-o în CV și care îl are drept coautor pe tatăl său. 

Sorin Grindeanu, replică pentru Armand: "Attention! Aici e cartea. Aș fi spus că e o ciorbă reîncălzită, dar e o șobolăneală"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2021   •   13:54

Mai mult, Grindeanu a venit cu cartea respectivă la o conferinţă de presă și a lansat un nou atac la adresa edilului.

"Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie", a spus Grindeanu.

"Aș fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armad. 

Mă adresez direct doamnei: Madame Armand, attention! Aici e cartea și pot să vă spun că ați pierdut încă un război din șirul multor altora pe care le-ați deschis. 

Eu am făcut școala la timp și complet. Vă rog să vă adresați Ministerului Educației și să cereți foile mele matricole și să vedeți ce note am luat și ca elev, și ca student", a adăugat el.

În plus, Grindeanu îi sugerează lui Clotilde Armand să ceară la Ministerul Educației foile sale matricole din perioada liceului și facultății.

Declarația vine după ce Clotilde Armand a postat pe Facebook o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, arată că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu și-a trecut-o în CV nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

"Un nou caz Florin Roman în Guvernul României", a scris primarul pe Facebook, făcând aluzie la recentul scandal care a dus la demisia proaspătului ministru al digitalizării.

"La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. 

În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român, cât și comunității matematice. 

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică "Simion Stoilow" al Academiei Române, spre folosul comunității științifice", a scris pe Facebook Clotilde Armand.

La scurt timp, tot pe Facebook, a venit și replica lui Sorin Grindeanu: "Am mai răspuns acum patru ani pe subiectul cărții. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aș zice chiar bun. 

Lucrurile sunt foarte clare, mai puțin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timișoara".
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sorin Grindenu carte Clotilde Armand
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close