Antena 3 CNN Politică Sorin Lavric (AUR), despre violențele de la proteste: "Nu știu cine sunt agitatorii și zurbagii. Nu suntem de acord cu ele"

Sorin Lavric (AUR), despre violențele de la proteste: "Nu știu cine sunt agitatorii și zurbagii. Nu suntem de acord cu ele"

Parlamentarul AUR, Sorin Lavric, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre violențele de luni seara, de la protestele anti-restricții.

Sorin Lavric (AUR), despre violențele de la proteste: "Nu știu cine sunt agitatorii și zurbagii. Nu suntem de acord cu ele"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    30 Mar 2021   •   18:23

"Și noi am ieșit. Ieri la ora 17:00, toți senatorii și parlamentarii AUR am fost în Piața Universității și apoi ne-am deplasat spre Victoriei. I-am îndemnat pe oameni să iasă pentru că restricțiile acestea sunt absurde." a precizat Sorin Lavric.

"De obicei când vorbim despre restricții, spunem dacă mâine AUR va fi la putere vom anula toate restricțiile, pentru că nu-și au rostul.

După un an de zile de amenințări, iată că lucrurile se înrăutățesc, cifrele dovedesc că restricțiile nu își au rostul, pentru că nu poți opri răspândirea acestui virus.

Mult mai firesc ar fi fost că libertatea să fie lăsată pentru că imunizarea de turmă să se facă de la sine. Dar acum suntem chinuiți și cu măști și cu această distanțare și închidere a tot ceea ce înseamnă viață publică. Nu mai vorbesc de bombardarea cu vaccinuri.

Eu nu cred în virtuțile curative ale vaccinului, dimpotrivă, mă înspăimântă reacțiile adverse.

În privința protestelor, nu știu cine sunt agitatorii și zurbagii care preschimba protestul într-o altercati de stradă. Nu suntem de acord cu ele." a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: Sorin Lavric aur
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close