Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: Nu mă întorc în PSD. Vanghelie e un om care „vorbeşte cu degeţelele“

Sorin Oprescu: Nu mă întorc în PSD. Vanghelie e un om care „vorbeşte cu degeţelele“

Sorin Oprescu: Nu mă întorc în PSD. Vanghelie e un om care „vorbeşte cu degeţelele“
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Oct 2010   •   15:51

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu se întoarce în PSD, el prezentându-se la Congresul social.democraţilor în calitate de independent.

„Mi-aş călca propriile principii în picioare“, a motivat Oprescu.

Referitor la nemulţumirea lui Marian Vanghelie faţă de participarea lui Sorin Oprescu la congresul PSD, primarul Capitalei a declarat că „este treaba lui, este un om care vorbeşte cu degeţelele“.

Sorin Oprescu: Sunt independent


 Edilul şef al capitalei s-a adresat, sâmbătă, delegaţilor la Congresul PSD, cu sintagma "stimate popor pesedist", apreciind că invitarea sa la reuniune este un gest "de civilizaţie, de înţelepciune politică şi de prietenie", discursul său fiind aplaudat de participanţi, informează Mediafax.

    Oprescu a afirmat, în faţa "poporului pesedist", că este onorat de invitarea lui la Congres, considerând aceasta un gest "de civilizaţie, de înţelepciune politică şi de prietenie".
   
"PSD reprezintă un puternic electorat, electoratul de stânga, social-democrat şi niciodată nu am să mă dezic de originile mele", a spus fostul lider al PSD Bucureşti, recompensat cu aplauze de delegaţii la Congres.
   
El a spus că are încă mulţi prieteni în PSD, ca şi în alte partide.
   
"Aici m-am format, este omeneşte ca, acolo unde ţi-ai petrecut o parte de viaţă, cu bune şi cu rele, să îţi rămână tot timpul în suflet şi în minte", a adăugat Oprescu.
   
Primarul general le-a transmis delegaţilor PSD că se află în faţa lor ca "un fost coleg şi ca un prieten".
   
"Unii vor comenta prezenţa mea aici, dar eu mă bucur că am această şansă. Sunt conştient că multe voturi le-am obţinut din partea electoratului de stânga şi am credinţa că forţa politică care se numeşte PSD poate impune o direcţie şi o viziune pentru dezvoltarea acestei ţări", a mai afirmat Oprescu.
   

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close