Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu, posibil candidat din partea USL pentru Primăria Capitalei

Sorin Oprescu, posibil candidat din partea USL pentru Primăria Capitalei

Sorin Oprescu, posibil candidat din partea USL pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Mar 2011   •   20:35

Sorin Oprescu ar putea fi candidatul Uniunii Social Liberale la alegerile pentru primăria capitalei, anul viitor. Liderii USL au anunţat astăzi că iau în calcul această variantă, dar încpă nu a fost luată o decizie fermă. Reprezentanţii USL l-ar putea susţine pe Sorin Oprescu la cel de-al doilea mandat la primăria Bucureştiului.

Ipoteza susţinerii lui Sorin Oprescu pentru un al doilea mandat de primar general de către USL nu este una exclusă, dar n-am afirmat niciodată că am discutat sau am hotărât acest lucru”, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu.

Potrivit şefului PNL, decizia dacă USL îl va sprijini sau nu pe Oprescu va fi luată după ce Uniunea va definitiva proiectele pentru Capitală.

Nu am afirmat niciodată că am discutat sau am hotărât acest lucru, pentru că depinde de foarte mulţi factori, nu e vorba doar că o persoană îţi este simpatică”, a mai spus Antonescu.

Edilul Capitalei, care va participa la viitoarele alegeri ca independent, susţine că nu a discutat nicio posibilă susţinere pentru un nou mandat până în acest moment.

Oprescu urmează să se întâlnească şi cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru a discuta despre viziunea sa asupra bugetului Capitalei.

×
Subiecte în articol: primarie PSD oprescu primaria capitalei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close