Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: Traian Băsescu este ?vinovat? pentru starea României (VIDEO)

Sorin Oprescu: Traian Băsescu este ?vinovat? pentru starea României (VIDEO)

Sorin Oprescu: Traian Băsescu este ?vinovat? pentru starea României (VIDEO)
Sursa foto: Sorin Oprescu
10 Oct 2009   •   15:24

Sorin Oprescu a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui, pe care l-a acuzat că a lăsat România pe mâna structurii mafiote. Sub tirul acuzaţiilor candidatului independent au intrat şi partidele politice. Primul intrat în colimatorul lui Sorin Oprescu a fost preşedintele Traian Băsescu. ?Îl consider pe Traian Băsescu vinovat, ca vârf al sistemului, că nu a făcut altceva decât să întărească aceste legături nenorocite care ne-au adus, şi ele, pe lângă criza generală, ne-au adus în starea în care ne-au adus?.

"Se spune că Oprescu este la fel ca Băsescu, antisistem. Nu sunt antisistem, că fără partide politice nu există democraţie?, a adăugat Oprescu.

Clasa politică a fost de asemenea criticată de candidatul independent: ?România celor din PD-L înseamnă obsesia controlului total în teritoriu. I-au dat afară pe cei din PSD şi iemdiat au devenit obsedaţi să schimbe oamenii din toate funcţiile. I-au dat afară din ministere, din agenţii, din prefecturi, din structuri descentralizate.?

Sorin Oprescu a prezentat şi soluţii sale de ieşire din criză. E vorba despre un plan pe patru luni, pus în aplicare de specialişti.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close