Antena 3 CNN Politică Sorin Roșca Stănescu, despre Klaus Iohannis: „Fără proiect de țară, fără partid, merge hotărât către un al doilea mandat”

Sorin Roșca Stănescu, despre Klaus Iohannis: „Fără proiect de țară, fără partid, merge hotărât către un al doilea mandat”

Sorin Roșca Stănescu, despre Klaus Iohannis: „Fără proiect de țară, fără partid, merge hotărât către un al doilea mandat”
17 Iul 2017   •   16:49

Sorin Roșca Stănescu a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre campania electorală pe care a început-o președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat un club de golf din Cluj. Pe pagina oficială de Facebook a clubului a fost postată o fotografie în care apare cuplul prezidențial alături de alte trei persoane.

„Vizita Președintelui a doua zi după President's Day. Mulțumim de vizită, vă dorim succes și "Play your Best", este mesajul care însoțește fotografia în care apar președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. 

„Până să fi început vreun proiect de țară care să trebuiască să fie continuat în al doilea mandat, Iohannis câștigă puncte electorale fără să facă nimic concret și fără să aibă vreun partid. Pentru că până în prezent, PNL nu s-a comportat ca un partid real de opoziție. Președintele fără proiect de țară, fără vreun partid, merge hotărât către un al doilea mandat pe care s-ar putea să îl și obțină”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close