Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu: PNL a cedat în faţa PSD. Social-democraţii sunt pe cai mari

Sorin Roşca Stănescu: PNL a cedat în faţa PSD. Social-democraţii sunt pe cai mari

Sorin Roşca Stănescu: PNL a cedat în faţa PSD. Social-democraţii sunt pe cai mari
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2013   •   16:32
Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, proaspăt demis din echipa de consilieri a lui Crin Antonescu, spune că partidul a cedat în faţa PSD atunci când i-a trimis lui Victor Ponta şi alternativa Ramona Mănescu pentru ministerul Transporturilor.
 
“Dupa cum este cunoscut, Victor Ponta si-a exprimat unele obiectii legate de intentia presedintelui Crin Antonescu de a-l propune pe Nini Sapunaru pentru Ministerul Transporturilor. Motivele sunt, evident, de natura politica. In Vrancea, Nini Sapunaru s-a aflat in conflict, si unul de ani de zile, cu cel mai important presedinte de Consiliu Judetean al PSD, cu domnul Marian Oprisan. Cel mai important pentru ca Marian Oprisan este si copresedinte al presedintilor de Consilii Judetene PSD. In aceste conditii, sub presiunea organizatiilor, Victor Ponta a reactionat exprimandu-si, intr-o forma destul de voalat, o rezerva la adresa lui Sapunaru”, a scris senatorul PNL, conform pesurse.ro.
 
“PNL putea juca dur. Probabil ca Victor Ponta nu ar fi putut explica in mod convingator pentru opinia publica, daca doar Sapunaru ar fi fost nominalizat, de ce il refuza. Pentru ca, in mod evident, argumentele presei basiste, bazate pe zvonuri si pe o inexistenta ancheta DNA asupra persoanei acestuia, nu se sustin”, a continuat acesta.
 
“Si totusi gestul liberal (…) reprezinta o cedare. Un fapt ramane cert: cei care au cedat au fost liberalii. Cei care se afla pe cai mari sunt social democratii”, a punctat Roșca-Stănescu.
 
“Nu cumva, de mai multe ori pana in prezent, PSD a pus o mare presiune politica asupra liberalilor, determinandu-i sa opteze, pana la urma, pentru solutia propusa de Victor Ponta? Nu cumva, in ultima vreme, PNL joaca prea mult la “liber impuse”?”, a mai scris senatorul liberal.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close