Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu: Şeful SRI s-a comportat la audieri de parcă ştia dinainte întrebările

Sorin Roşca Stănescu: Şeful SRI s-a comportat la audieri de parcă ştia dinainte întrebările

Sorin Roşca Stănescu: Şeful SRI s-a comportat la audieri de parcă ştia dinainte întrebările
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    30 Sep 2013   •   20:57

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a apreciat, luni, că directorul SRI pare să fi precitit când a fost audiat la Comisia pentru Roşia Montană, de parcă ar fi ştiut întrebările care urmau să i se pună.

 
"El nu prea a vorbit (George Maior - n.r.), dacă aţi observat, el a preacitit, a citit ca şi cum ar fi cunoscut dinainte întrebările. Nu vii în faţa comisiei cu texte scrise, că nu ştii ce te întreabă comisia. El a citit din câte s-a observat", a comentat, luni, liberalul Sorin Roşca Stănescu, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, după ce şeful SRI a fost audiat în cursul aceleiaşi zile.
 
În ceea ce priveşte cele aproximativ 500 de informări pe subiectul Roşia Montană, pe care SRI susţine că le-a trimis autorităţilor, senatorul liberal a spus:
 
"SRI a transmis autorităţilor circa 500 de informări. Nu puteau fi 500 numai despre negocieri, că nici nu au fost atât de multe negocieri", a a adăugat Sorin Roşca Stănescu.

Şeful SRI, George Maior, a fost audiat luni în Comisia pentru Roşia Montană.

Din 1 septembrie, în centrul Capitalei şi în mai multe oraşe din ţară au loc zilnic proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană. Protestele au început după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, un proiect de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul fiind transmis Parlamentului spre adoptare.

 
 

×
Subiecte în articol: George Maior Rosia Montana Subiectiv
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close